fredag den 21. februar 2014

CupCakes med Dr. Oetker - børn i køkkenet

Som I har kunnet læse her, har Frøken Pilfinger været med i køkkenet og bage. Da hun i en alder af 17 måneder gerne skulle have en succesoplevelse tænkte jeg at Dr. Oetkers CupCake mix måtte være vejen frem.


Mixblandingen skal blot røres op med smør og æg og så er du ellers i sving. Det kan da ikke være nemmere og på den måde syntes Frøken Pilfinger stadig det var sjovt, da vi skulle fylde dejen i formene.
Ovenpå vores CupCakes blev det Dr. Oetkers vanillemousse. Den havde jeg endnu ikke nået at smage, så syntes dette var en oplagt mulighed. Til sidst har de fået lidt pynt, ligeledes fra Dr. Oetker.

Inden vi gik igang havde jeg slet ikke overvejet om der skulle pynt på. Jeg blev derfor glædeligt overrasket, da jeg fandt disse skønne figurer i gemmerne. Det var meget nemmere for de små fingre at få sat på, så dem skal jeg helt sikkert have flere af indtil finmotorikken hos Frøken Pilfinger kan være med til det lidt mindre krymmel.


Min oplevelse af Dr. Oetkers CupCake mix var rigtig positiv. Kagerne smager rigtig godt og har også den fine fasthed en cupcake skal have. Samtidig står det en helt frit for at tilsætte nødder, chokolade eller andet, hvis det ikke skal være almindelig vanilliesmag.

Frøken Pilfinger var nu mest vild med vanilliemoussen og den blev hurtigt spist.


Share:

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak :) Hun nød det virkelig :)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak :) Hun er virkelig en charmetrold :)

   Slet
 3. Ahh hvor ser det bare hyggeligt ud! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også :) SÅ skønt når ungerne nyder tiden :)

   Slet
 4. Sød køkkenhjælper - det ser så hyggeligt ud :D

  - Anne

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com