mandag den 10. februar 2014

Cheez Dippers Fuldkorn fra Den Leeende Ko

- dette indlæg er sponsoreret, men meningerne er helt mine egne!

Vi har været så heldige at få lov at smagsteste de nye Cheez Dippers Fuldkorn. Selv er jeg ret stor fan af de oprindelige Cheez Dippers, så at der bliver tilføjet fuldkorn til lød for mig som en god måde, at få lidt mere gods i en hurtig snack.


Da vi spiser meget sen aftensmad herhjemme, for at manden min også kan spise med, er alle nye muligheder i snack kategorien velkomne. Det er virkelig ikke hver dag, jeg har energien til først at lave lidt lækker snack til prinsessen for bagefter at skulle stå i køkkenet med aftenmaden, mens hun oveni tigger smagsprøver.

Hun er heldigvis en pige, der godt tør prøve nye ting - altså når hun gider. Jeg var derfor noget spændt på at se hendes reaktion på disse små skønne pakker. Det første hun gjorde var så at stikke fingeren ned i osten og kigge op på mig med det der "skal jeg virkelig spise det" udtryk. Kiksene kom derfor ud af pakken og de forsvandt hurtigt. Jeg må derfor konstatere at hun ikke lige er ejeren af tålmodighed til at dyppe kiksene i osten, men mon ikke det kommer når hun får smag for resten. Hun plejer i hvert fald at elske Den Leende Ko på brød.

Moderen er i hvert fald solgt. Jeg synes de smager rigtig godt, så her må prinsessen dele med mig.


I det medsendte materiale stod der noget om nogle bogstaver, der var gemt på folien til bogstavleg. Den forstod jeg ikke lige i første omgang, men kan da godt se der står et bogstav på folien. Hvordan disse bogstaver skulle bruges fandt jeg dog hurtigt ud af på denleendeko.dk. Så har du et barn i den bogstavglade alder, så er det da ret smart, at pakkerne opfordrer til leg på denne måde. Jeg er sikker på der kan gå lidt samlermani i det, så mon ikke der bliver plaget om køb af flere pakker. 


Indpakningen har også fået nyt tvist. Der er små søde billeder ovenpå hver pakke, hvilket jeg synes er en ret fin detalje. Samtidig har kiksene små fjollede ansigter, som nok skal hitte hos de lidt større børn.

Jeg er i hvert fald sikker på at der nok skal komme flere pakker på køl herhjemme med tiden. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com