mandag den 27. januar 2014

Nyt legetøj til køkkenet - Prinsesse Pilfinger hjælper til (16 måneder)

Jeg har simpelthen været så heldig, at en af julens gaver endte ud med lidt køkkenlir til mig. Jeg er afhængig af min Kenwood, som helt klart er det bedste jeg nogensinde har købt til mig selv indenfor kategorien køkkenlir, derfor blev jeg meget jaloux, efter at have set min søsters nye tilkøb til denne skønne maskine.

Det var nemlig en Pro Slicer og jeg synes altså at den klæder Kenny super flot.


Læg også mærke til de fine Tupperware skåle, som pryder billedet. De er en lille gave til mig selv, og de er SÅ lækre at se på.

Som I kan se skulle Pro Sliceren straks prøves af. Det blev et hvidkål, der skulle teste maskinen og der var jo en drøm. Vupti, så er der hakket hvidkål uden asen og masen.


Det er dog ikke kun mig, der er helt fascineret af dette vidunder. Datteren slægter mor på og stod derfor med snuden godt op på bordkanten, for at se hvad det nu var for noget.

Hun fik derfor lov til at hjælpe lidt, da det blev blomkålens tur.Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com