lørdag den 11. januar 2014

Når noget går i arv

Min familie har været rigtig gode til at gemme mit børnetøj, så meget af det tøj Prinsesse Pilfinger går i, er noget jeg har haft på, da jeg var barn. Det er selvfølgelig ikke topmorderne, men jeg elsker når hun har det på, især fordi meget af det er hjemmestrikket eller syet af andre i familien.

Der er dog noget, der er ældre end andet. 


Denne kjole havde prinsessen på til sin fætters barnedåb i slutningen af november og den er bare SÅ fin. Den har været min mormors. Det er hendes mor, der har strikket den til hende, så det er Amilias tipoldemor, der står bag og den første der har haft den på var hendes oldemor. Det er da ren nostalgi. Min mor har båret den, men den kom hverken på min søster eller jeg, da vi er enæggede tvillinger og der jo kun var en kjole. 

Det er en rigtig retro kjole og den fik masser af skønne kommentarer med på vejen. Amilia følte sig rigtigt som en prinsesse og begyndte faktisk at dreje rundt, når vi kiggede på hende. Hvor hun har lært det ved jeg dog ikke lige. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com