mandag den 6. januar 2014

Must haves - opbevaring af mad - Philips AVENT

Endnu en gang er det et af Philips AVENT produkterne, som jeg har været super glad for. Jeg vil lige skynde mig at sige, at jeg på ingen måder er gået specifikt efter dette mærke, men det tilfældigvis bare er det der fungerer hjemme hos os.

Da Amilia allerede begyndte at få mos og grød, da hun var 4 måneder har jeg efterhånden fået lavet en del. Jeg ville derfor rigtig gerne have en løsning, hvor det var muligt at fryse grød og mos ned og samtidig have det hurtigt og nemt ved hånden igen, når baby var sulten.

Her anbefalede en fra min mødregruppe disse Philips AVENT bægre.

Billede er lånt her

Kort fortalt har de følgende egenskaber:
- Sikret mod utætheder
- Egnet til mikrobølgeovn
- Kan tåle køl og frys
- Tåler opvaskemaskine
- Er BPA-fri
- Har drejelåg med indhak, så de kan stables ved at blive klikket sammen
- Man kan notere på dem med en blyant hvad de indeholder og vaske det af igen.

Jeg kan derfor fryse maden i den samme bøtte, som tages ud og tøes op og til sidst varme maden i mikrobølgeovnen. På den måde undgår jeg at skulle have maden over i flere forskellige bøtter og tallerkener.

Selvom Amilia sagtens kan have en almindelig mad med nu og vi derfor ikke længere har grød og mos med på farten, bruger vi dem stadigvæk. Istedet er det frugt og grønt eller andre smålækkerier, der kommer i. Så jeg er sikker på de også vil blive brugt selvom prinsessen bliver ældre. 
Share:

4 kommentarer:

 1. Mine børn bruger dem endnu -der er 7 og 9 -og de har dem jævnligt med i skole. De har lidt salat, pasta, ærter, druer osv med.. TOTAL ynglings :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det her er helt sikkert noget der kan bruges lang tid. Jeg bruger dem også gerne til at fryse lidt øllebrød ned eller måske lidt hønsebouillon, som ikke fylder en masse. Total smart :)

   Slet
 2. Uhh dem skal jeg måske også prøve af :) Jeg har sat mig for, at jeg skal prøve nogle forskellige slags og jeg er sikker på, at jeg kan bruge dem igen, for herhjemme kan vi godt lide mad i små bøtter ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan virkelig anbefale dem. De er i brug hver da herhjemme. Smart er det også at man kan skrive på dem med en blyant, så man hele tiden ved hvad der er i :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com