onsdag den 29. januar 2014

Besøg på Hotel Legoland - for barnlige sjæle (mig)


Jeg har nu 2 gange været på kursus på Hotel Legoland denne vinter. Hotellet lever helt sikkert op til sit navn, for der er Lego overalt. Efter mit første besøg i Legoland i efteråret og med en lille duplo glad prinsesse herhjemme blev jeg hurtigt nysgerrig og fik kigget mig godt omkring.

Jeg var især vild med de store malerier, som de har hængende i kursusfløjen. 

Vær forberedt på billedspam for jeg er stor fan af Lego. 

Der var små skåle med Lego ved de mindre borde på gangene, hvis nu kreativiteten skulle komme over en. Samt et par legoklodser på bordene til os kursister. I det hele taget er der lagt op til leg for alleTil sidst får I lige lidt billeder af indretningen på hotellets gangeShare:

1 kommentar:

  1. Kender det godt. Er også stor fan af Lego, og har været både på hotelllet og i Lego land flere gange. Jeg tror faktisk at jeg har de eneste børn der ikke gider i legoland mere :-)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com