torsdag den 12. december 2013

Test - kager med juletema

Jeg har lavet en test af sugarpaste, for hvem og hvilken sugarpaste kan jeg endnu ikke afsløre, men jeg vil da alligevel vise jer mine fine kager med ekstra julestemning på.

Da det blot er en test, blev det ikke de største kager. Det skulle bare være så jeg fik en fornemmelse af sugarpastens struktur, smag og udseende. 

Kagernes udsmykning havde jeg egentlig tænkt på at bruge en eller anden god gang, men det er lige det med at der kommer en god gang, at pynte kager lige med det pynt man har i tankerne, for så skal der godt nok laves mange kager.

Så 2 kager i hyggeligt juletema. 


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com