lørdag den 28. december 2013

Bag-selv-kage i glas - julegave til dagplejen

Vi ville rigtig gerne give en lille julegave til dagplejemor og gæstedagplejemor (hvor prinsessen har været de sidste 2 måneder), men uden at det blev noget som fylder en masse, da sådan en skøn dagplejemor jo nok får masser af gave af ungerne til jul. 

Derfor faldt valget på denne bag-selv-kage i glas. På den måde har dagplejemor også noget hun kan nyde efter jul og samtidig blev det ikke en kæmpe gave, når nu vi skulle give til to. 

Jeg ville selv elske at få sådan et fint glas, for synes faktisk det er skønt og dekorativt at se på. Samtidig ved jeg at begge dagplejemødre bager rigtig meget med og til børnene, så er sikker på det er noget de gider lave. 


På glasset har jeg bundet en fin sløjfe med opskrift og fremgangsmåde. Jeg er klar over, at jeg selvfølgelig ikke havde behøvet at skrive hvad de tørre ingredienser er, men hvis nu der er noget i, som der er allergi for, så er det rart for modtageren at vide. 

Opskriften ses på kortene herunder: 


Share:

8 kommentarer:

 1. Sikke en sød og fin ide!!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) De blev heldigvis rigtig glade for gaven :)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak :) Ja det er med at tænke lidt kreativt, når det gerne må være lidt anderledes :)

   Slet
 3. Jeg er VILD med gaven, og synes at det vil være en super værtindegave også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var egentlig også min tanke at lave den som værtindegave, men så blev det jul og så synes jeg egentlig den var god her også. :)

   Slet
 4. Sjov ide. Kender kun til 'Snowmans Soup', der er lidt a la samme princip...

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com