torsdag den 5. december 2013

Anbefaling af Helsebixen.dk

Sponsoreret indlæg

Jeg er blevet kontaktet af Helsebixen.dk, da de gerne vil have respons på brugen af deres hjemmeside. Først blev jeg lidt skræmt af deres egen beskrivelse af hjemmesiden, der lyder således: "Danmarks største udvalg af naturlægemidler og kosttilskud, helsekost, personlig pleje og homøpati", for hvad kunne de have der er interessant for en kagebager som mig.

Som nogen af jer måske har bemærket, har jeg haft et par opskrifter med glutenfrie kager. Dette med baggrund i at jeg har en kollega, der har glutenallergi og samtidig kan jeg fornemme, at der er en stigende efterspørgsel på mad og kager uden gluten. Derfor fangede mit blik straks deres bestsellers, hvoraf en del af disse var glutenfrie produkter.  

Jeg havde fået muligheden for at købe for ca. 200 kr. i shoppen og jeg endte ud med dette køb.


Rismel, FiberHUSK Glutenfrit bagemiddel, Glutenfrit bagepulver og så selvfølgelig lidt vaniliesukker fra Mill & Mortar til julens bagerier.

Som I kan se blev det en noget støvet blanding jeg fik ind af døren. Desværre er der gået hul på bagepulveret i transporten, så derfor er der pulver overalt i pakken.

Nu til hjemmesiden - jeg har faktisk allerede anbefalet den til min kollega, da der er et godt blandet udvalg og jeg synes det var rigtig svært at begrænse mig. Samtidig synes jeg priserne er rimelige og så kan jeg godt lide, at jeg kan samle alle specielprodukterne i et køb. Som det er nu, har jeg købt noget i helsekostforretninger, som det kan være svært at finde i ens område, og resten i større supermarkeder, da udvalget på produkter ofte er større her.

I tilknytning til hjemmesiden, har de også en blog med mange gode artikler. Især deres artikel om lækre glutenfrie småkager er værd at kigge nærmere på. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com