mandag den 9. december 2013

9. december - Årets julekort - DIY hjerterDagens låge er en afsløring af dette års julekort. Som jeg plejer, har jeg kreeret julekortene selv. Se de foregående års julekort lige her. Da der jo skal en del julekort til, kræver det derfor lidt forberedelse. Derfor samler jeg allerede nu inspiration til næste års kort. Idéen til disse har derfor været i mit hoved længe, men jeg var længe om at få den udført.


Kortene er cremefarvede, hvilket ikke fremgår så godt af billedet. Dette skyldes at vi jo er gået mørkere tider i møde og det er derfor super svært, at få et godt billede.

Ligesom jeg plejer er kortene blandt andet lavet med teposefoldning. Her har jeg været på jagt efter en vejledning til de små hjerter og har fået tilsendt en vejledning også, men jeg forstod dem simpelthen ikke. Det blev YouTube, der reddede mig, og jeg har efterfølgende lavet min egen vejledning ud fra videoen.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com