torsdag den 5. december 2013

5. december - Nissen flytter ind
Ligesom så mange andre steder i blogland, er vi også herhjemme blevet grebet af idéen med en nissedør. Herhjemme flyttede nissen, eller rettere nisserne, ind den 26. november og i år er døren mest til pynt. Prinsessen er lige lille nok til at forstå det endnu.
Det er også med tanke på prinsessens alder, at vi har valgt at nisserne flytter ind i vindueskarmen. Der er alt for meget fint nibs, som hun hurtigt ville få puttet i munden.

Nissedøren er købt hos KJ Design, hvor man nemt og hurtigt kan købe en samlet pakke med alt hvad der dertil hører. Til pakken hører også en nisse, men de to nisser på billedet har fulgt mig i lang tid, og jeg havde lige udset mig, at der skulle de bo.

Jeg kan læse at mange har drillenisser og der derfor sker ting og sager i løbet af december. Det er simpelthen en super skøn idé, som jeg glæder mig til at prøve af hos prinsessen, når hun får alderen til det.

Selvom vi er nået et par dage eller 5 ind i december, så kan du sagtens nå at få en nisse boende. Det er bare med at smutte ind forbi KJ Design og købe din egen fine dør. 
Share:

5 kommentarer:

 1. Vi har også en nissedør, og i går aftes farvede nissen mælken lyserød.. Det var sjovt, men Oliver (4år) turde ikke rigtig drikke mælken, mens Mathias (2år) nærmest ikke lagde mærke til farven :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor skønt. :) Glæder mig virkelig til jeg kan lave disse løjer med prinsessen :) Knus

   Slet
 2. Det er SÅ hyggeligt og jeg gad godt vi kunne have sådan en tradition, men vil gerne flytte i hus og have fast base før vi får nisser - så er de lidt nemmere at holde styr på ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig, de kan flytte med en familie :)

   Slet
  2. Helt enig Agnethe. Det kan du sagtens :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com