tirsdag den 3. december 2013

3. december - Årets juledekorationer


Traditionen tro, har jeg igen i år lavet juledekorationer med tøserne. Denne gang var der fuldt hus, da vi nu også har 4 børn i alderen 3½ år og nedefter, der skal tages højde for. Manden min var hjemme og tog sig af de 3 store, så vi kunne få lov at hygge med gran, kogler og hvad der ellers hører til.

Dette år var vi derfor hjemme hos mig, så børnene kunne komme ud i sandkassen eller en tur på legepladsen, hvis de skulle have brændt lidt krudt af.

Selv om jeg har et temmelig stort spisebord blev det hurtigt fyldt op.


Så vi måtte tage gulvet til hjælp


Her er næsten alt det der blev kreeret. Jeg mener der var lidt mere, men det fik jeg ikke billede af sammen med det andet.Sidst men ikke mindst skal I da lige se min del af produktionen.

En lille krans til døren

Årets adventskrans i naturens tema

Kalenderlys med fine nisser

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com