tirsdag den 24. december 2013

24. december - Fra alle os til alle jer: Glædelig jul (Disney)


Julen er virkelig fyldt med traditioner og de skifter fra familie til familie. Der er dog en tradition, som jeg tror mange børnefamilier har, nemlig Disneys juleaften afsnit. For mange er det bare ikke rigtig jul uden man har hørt Jesper Fårekylling synge: Når du ser et stjerneskud.

Min søster har på et tidspunkt givet mig, Disneys juleaften som tegneserie, jeg kan derfor nyde fortællingerne hele december og det er nu altså hyggeligt.

Alle lågerne i julekalenderen er nu åbnet og dette er sidste afsnit af min anderledes julekalender. Jeg håber du synes den har været sjov og anderledes. Jeg synes i hvert fald det har været sjovt, at se lidt på vores jul herhjemme udefra.

Skulle du få lyst til at lave din egen papir julekalender næste år, så husk at vejledningen ligger lige her, under lågen for 1. december. 

Sidst men ikke mindst, vil jeg benytte denne låge i kalenderen til at ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul. 
Share:

2 kommentarer:

 1. Rigtig glædelig jul Bianca :) Jeg håber I havde en dejlig dag og aften igår, og at den bette prinsesse nød juleaften :) Sådan en juleaften MÅ bare blive endnu bedre af, at have sådan en dejlig prinsesse med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Kristine. Håber også I havde en skøn aften :)
   Det er nu lidt tricky med hende. Hun er jo ikke helt nået den der alder hvor hun glæder sig, hun fiser bare rundt ;)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com