søndag den 22. december 2013

22. december - Disney julefilm


For dem der kender mig, er det vist ingen hemmelighed, at jeg elsker alt hvad der har med Disney at gøre. Derfor er Disney også en vigtig del af julen og det fandt min mand ud af tidligt i vores forhold. Allerede første jul fik jeg en Disney julefilm og den bliver set hvert år.

Det er ikke billedet, der er noget galt med. 
Filmen til venstre, er en speciel edition og har noget effekt i forsiden. 

Amilia bliver selvfølgelig påvirket af mors Disney mani og da hun samtidig elsker sin Peter Plys, er den nye Disney julefilm selvfølgelig med Peter Plys og hans venner fra 100-meter skoven. 
Share:

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker også disney og især alle deres julefilm. Jeg tror faktisk jeg har alle dem der kan købes i danmark, og jeg bliver aldrig træt af at gense dem.
  Glædelig jul :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glædelig jul til dig også :) Ja det er altså bare total hygge :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com