torsdag den 19. december 2013

19. december - De rigtige kravlenisser
Julen er jo traditionernes tid. Derfor er det herhjemme vigtigt, at det er de rigtige kravlenisser, der kommer op. Det hedder heller ikke noget om hvorvidt, der egentlig skal kravlenisser op, for det skal der.

Jeg har været så heldig, at få nogle af kravlenisserne med hjemmefra, og så har jeg købt nogen i samme stil. Så det er rigtig børnejul nostalgi. Det er bare ikke rigtig jul, uden de kravlenisser.

Hvordan har I det med kravlenisser derhjemme?


Share:

4 kommentarer:

 1. Det er bare en af de ting jeg savner fra mit barndomshjem, hvor der var sat kravlenisser i alle billedrammerne! Kravlenisser er for børn og jeg ELSKER dem... Gad vide, hvor man kan få sådan nogle fine nogle i dag???

  SvarSlet
  Svar
  1. Kravlenisser er nemlig lige til børnefantasien. SÅ skønt. Jeg har købt mine på qxl.dk. Måske du kan være heldig der :)

   Slet
 2. ej pinligt, mine kom slet ikke op i år... glemte det ups..

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com