tirsdag den 17. december 2013

17. december - Årets juletræ


Det er kun tredje gang at vi har juletræ. Vores første juletræ var på vores kollegieværelse for ca. 8 år siden.

Derefter ville vi gerne have juletræ, da vi flyttede i hus. Det blev dog aldrig pyntet, da vi på det tidspunkt havde en meget aktiv kattekilling i hjemmet. Hvilket betød at vores juletræ hurtigt kom til at se således ud:
I år har vi dog ingen katte i træerne, men et fint juletræ med lys på i udestuen. Det bor i udestuen, da vi kan nyde det gennem vores store vinduer og samtidig ikke vælter over det i vores lille stue. Super hyggeligt og ret smart synes vi. Det blev hentet hjem allerede den 30. november, så vi har rigtig nydt det her i december. Det er nemlig også det smarte ved at det står i udestuen; det holder længere.

Jeg synes egentlig vi havde ret meget pynt, men alligevel virker træet lidt bart. Pyt med det - mon ikke det bliver fyldt efterhånden som prinsessen får kreeret noget pynt de næste mange år.Har I fået hentet træet, eller har I nogen specielle traditioner med det skønne juletræ?
Share:

4 kommentarer:

 1. Hi hi kan godt huske Tulas leg i træet, hun hyggede sig, men det gjorde du ikke når det hele tiden blev væltet.
  Så god ide med det i udestuen, så er der hverken barn eller katte i det. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det havde vi meget sjov med. Er dog glad for hun er vokset fra det :)

   Slet
 2. Haha, jeg kan nu bedre lide den traditionelle pynt fremfor kattepynten B-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig Anne. Også derfor vi ikke har haft et træ de sidste par år. Synes det var en lidt tosset idé katten fik. :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com