søndag den 15. december 2013

15. december - brunkagehus


I år har jeg forsøgt mig med et brunkagehus. Rundt omkring hører jeg det også i udgaver, som peberkagehus og honningkagehus, men jeg valgte altså at lave mit i brunkagedej.

Opskriften jeg har brugt til at lave huset, er den samme som den, jeg har brugt lige her. Jeg udelod dog mandlerne, da huset er til pynt og ikke skal spises.

Selvom mit hus ikke er vildt flot er det nu hyggeligt. Der findes virkelig mange flotte udgaver rundt omkring på nettet, så er jeg ganske godt tilfreds med resultatet. Det har dog givet blod på tanden, så måske jeg forsøger igen næste år, hvem ved.

Huset er skåret ud fra Dansukker.dks skabelon, som du kan finde lige her. Efter at have bagt sider, tag osv, har jeg pyntet hver del inden huset blev samlet. Det der var sværest, synes jeg, var at få taget til at sidde. Det blev undersøttet og så satsede vi på det holdt.

Jeg har købt nogle små fyrfadslys med batterier, til at stille indeni huset. Har du lavet et kagehus i år?Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com