lørdag den 14. december 2013

14. december - Julefilm


Julen er fyldt med traditioner og en af mine er at se en masse julefilm. Desværre når jeg sjældent alle dem jeg gerne vil, så vores harddisk optager er tit fyldt op, så jeg ender med at se julefilm langt ind i det nye år også. Det har ingen betydning hvorvidt det er gamle eller nye julefilm. Selv de gode gamle amerikanske romantiske julekomedier hitter herhjemme. (jeg skal dog ærligt indrømme, at Alene Hjemme filmene bestemt ikke er for mig)

Der er dog 3, der står øverst på listen, hvis jeg selv skal vælge. 2 af dem blev endda vist i fjernsynet, da manden min var til julefrokost, så det var en perfekt aften på sofaen for mig.

Er der en film, som du bare MÅ se inden jul?

Mine 3 ynglings film er følgende:

Nummer 1: The Holiday

Billede er lånt her


'The Holiday' handler om det venskab, som udvikler sig mellem amerikanske Amanda (Cameron Diaz) og britiske Iris (Kate Winslet).
De er begge singler og har problemer med kærligheden, da de bytter hus to uger i juleferien.
Nummer 2: Love actually

Billede er lånt her, hvor du også kan se traileren. 

Love Actually er en engelsk romantisk komedie fra 2003 instrueret af Richard Curtis. Den følger 8 forskellige par og deres problemer med at få kærligheden til at fungere. Filmen foregår hen over julen.

Nummer 3: This Christmas

Billede er lånt her.

Historien om Whitfields, en afroamerikansk familie i Los Angeles. For første gang i syv år er alle børnene og deres bedre halvedele samlet under samme tag til jul, og mens de møder med- og modgang, opdager de, hvad der gør dem til en familie. 

Share:

2 kommentarer:

  1. Åhh jeg ELSKER også julefilm og når du nu er til de romantiske af slagsen, så kan jeg varmt anbefale Serendipity (Eller lunefuld lykke som den så åndssvagt er døbt på dansk) med Kate Beckinsale og John Cusack :D Den er på min top tre sammen med dine to første :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er straks noteret :) Tak søde du :)

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com