onsdag den 11. december 2013

11. december - Julens varme drikke - a cup of...


Dem der kender mig, ved at jeg blandt meget andet har en last der hedder varme drikke. Mere nøjagtigt the og kakao (kaffe har jeg ikke lært at drikke endnu) - samtidig elsker jeg fine dåser, så hylderne herhjemme er fyldt godt op. 

Øv kan se blitzen har drillet mig. Men mon ikke I kan fornemme mit lager alligevel. 

Dette er blot et lille udpluk af hvad der gemmer sig på hylderne, men det er nøje udvalgt. Det er nemlig alt hvad der hører til mit julelager. 

Forrest til venstre er det sirup, som er hentet hjem fra vores tur udaf Route 66. Den er mest til pynt. Derefter står Kusmis julethe, som de har lavet i samarbejde med Magasin. 

Derefter er det the fra Harrods, hvid chokolade fra Whittard og julethe fra Whittard. Alt er købt i London, som er min absolutte ynglingsby, når det kommer til jul. Harrods er fantastisk at gå rundt og kigge i og ikke mindst deres the-afdeling, kan jeg falde i svime over. 

Lidt billeder fra manden og min juletur i 2010 (puha det er ved at være længe siden)

Er der noget du bare skal have på hylderne for at det er rigtig jul?
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com