tirsdag den 10. december 2013

10. december - H.C. Andersens julemarked, OdenseSå får I endelig dagens låge. Grunden til den kommer så sent på dagen er ganske simpel. Vi har nemlig været hjemme hos familien på Falster, og derfor har jeg først kunnet skrive indlægget nu. Vi var allerede afsted på julemarkedet i fredags, hvor som de fleste nok opdagede Bodil kiggede forbi lille Danmark.

Det blev derfor ikke den hyggelige tur, som jeg havde drømt om, men istedet en meget blæsende, kold og lidt forjaget oplevelse. Vi kiggede os hurtigt rundt og det så heldigvis ud som det plejer. Desværre var en del af standene lukket fredag aften, men tænker det er fordi dem der har haft dem, ikke har kunnet komme frem.

Sidste år var jeg vist ikke afsted på julemarked, men ellers er det en tilbagevendende tradition. Det er dog lidt forskelligt, hvem jeg har haft med rundt. I år var det kun fredag aften manden kunne, så derfor blev det der. Skulle du dog have lyst til at kigge forbi, har du allerede muligheden den kommende weekend og det kan varmt anbefales. Julemarkedet viser virkelig Odense fra en af dens bedste sider.

Jeg fik taget lidt billeder, men da det jo var temmelig mørkt, er kvaliteten ikke den bedste.


Den fynske landsby var også repræsenteret. Her kunne man få en masse at vide om Odense i gamle dage. Blandt andet hørte jeg lidt om gammeldags bistader og man kunne lave fine engle til at tage med hjem.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com