tirsdag den 26. november 2013

Must haves - babymad på farten - Tupperware

Når vi har været på farten med Amilia, dengang hun stadig fik grød og mos, var det typiske problem, at ske og tallerken blev beskidte og der måske ikke var mulighed for at rense dem, der hvor vi var. Samtidig er det ikke altid sådan noget service er særligt lækkert, når det har ligget pakket ned i en taske sammen med diverse andre ting.

Det problem løste vi med disse to produkter fra Tupperware:

Billede er lånt her

Billede er lånt her.

Skeen er smart blot på grund af det etui den kommer i. Samtidig er den ikke så stor, så selv i en alder af 4 måneder kunne Amilia spise ad den.

Bøtterne er smarte fordi man blot kan sætte låget på efter brug og så rense dem, når man er hjemme igen. Samtidig tåler de frys og mikroovn, så man kan sagtens pakke maden i hjemmefra, da lågene er væsketætte.

Det hele tåler selvfølgelig opvaskemaskine, så efter en tur på farten, hvor alle er trætte når vi kommer hjem, var det bare at skylle dem og så i opvaskemaskinen. Hurtigt og nemt. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com