søndag den 1. december 2013

1. december - Julekalender DIY

Så blev det endelig den 1. december, og jeg kan nu løfte sløret for min lille juleoverraskelse her på bloggen. Jeg har nemlig lavet en fin julekalender til bloggen, hvor der hver dag bliver åbnet en ny låge. Bagved gemmer der sig lid julenostalgi, DIYs, kageopskrifter og meget mere. Jeg håber det er noget I kan få glæde af, og glæder mig allerede til at dele min jul med jer.


Bag denne første låge gemmer sig den første DIY for december måned, nemlig hvordan du laver din egen julekalender.Da min søster og jeg var små lavede vi tit vores egne julekalendere ud af diverse julereklamer og hvad vi ellers kunne finde. Denne gang har jeg dog selv taget billeder eller fundet dem på nettet, da de jo skulle passe til dagens afsløring.

Du kan hurtigt og nemt lave sådan en julekalender og tænker børnene vil elske at være med og måske lave en kalender til mor, far, bedsteforældre eller en helt anden. Selvom det er den 1. december kan I nå det endnu. Klar, parat, sæt igang.


Det skal du bruge:
1 stort stykke karton eller 2 mindre stykker.
Dekoration i form af tusser, stempler, papirklip eller andet til at komme på forsiden af julekalenderen eller indeni lågerne.
1 skærebræt
1 hobbykniv
Lim
Tape


Buk det store stykke karton eller tag det ene ark og dekorer forsiden efter alle kunstens regler, men vent med at skrive numre på.


Derefter skæres lågerne i forskellige størrelser. Husk hvis du har bukket det store ark, at folde det ud, så du ikke skærer i bagsiden.


Fold arket ud og lim mellem lågerne. Fold derefter arket sammen og tryk godt ned mellem lågerne, så det er limet godt sammen.


Klip derefter små motiver ud, som passer til lågerne og lim dem inden i hver låge. Derefter skrives numre på lågerne og lågerne lukkes med et stykke tape. Jeg har givet tapen et lille ombuk yderst, så det er nemt lige at tage fat om og åbne lågen. 
Share:

1 kommentar:

  1. Hvor er den blevet fin, blev da lige helt nostalgisk :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com