fredag den 13. september 2013

Sommerprojekt udestue

Som jeg har mumlet lidt om her på bloggen har vi været igang med at bygge. Jeg har endda røbet en enkelt gang eller to, hvad vi var igang med, men der er også blevet gættet af jer skønne læsere.

Der blev gættet på udestue og jep, det er lige hvad vi har bygget. Det har taget tid og kostet sommertimer, men det var det hele værd. Vi nyder virkelig vores ekstra stue, og føler vi får meget mere ud af vores have og samtidig kommer vi jo meget mere ud. Udestuen er nemlig så smart, så den kan åbnes op, så den fungerer som overdækket terrasse hvis man gerne vil have sommerluften ind - og hvem vil ikke det?!

Jeg havde håbet på et sommerfoto, men det lykkedes ikke lige. Fotografen (mig) var vist lidt længe om at komme ud af starthullerne.

Vi gik igang i starten af juni med at rive vores gamle udestue ned. Vi har aldrig rigtigt brugt den og den har egentlig mest været et irritations moment fordi den var så dårligt lavet. Da vi havde boet her 1 år begyndte det at regne ind fordi taget på udestuen var bygget over tagrenden på huset, så vandet kunne slet ikke komme væk. 2. år begyndte ruderne at revne fordi det hele gav sig på grund af fugten. Derefter er det hele bare blevet værre og værre så til sidst fik vi altså nok. Samtidig var taget så mørkt og ødelagt at vi stort set havde lyset tændt i vores stue hele dagen, da udestuen simpelthen slugte lyset.

Under byggeriet løb vi ind i en periode med meget regn i slutningen af juni, så der stod projektet helt stille og da vi endelig kunne komme igang igen var vi på vej til Kos. Så alt i alt tog det ca. 2 måneder at blive færdige, men nu er det hele også bare som vi gerne vil have det.

Lidt billeder af processen:

- Den gamle udestue må lade livet:- Skelettet til den nye sættes op:


 - Skelettet males:

- Taget er lagt på og dørene sat i:


- Vinduerne på selve huset males:

- Størstedelen af gulvet er lagt (mangler det der skal skæres til) og udestuen er delvist taget i brug:


Share:

1 kommentar:

  1. Der kommer flere senere :) Mangler lige at scanne lidt skabeloner ind :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com