søndag den 29. september 2013

God søndag - møde med kagedamerne

Hej derude i blogland

Idag får manden ansvaret for prinsessen, for jeg er nemlig den der er smuttet. Dagen idag står nemlig på kagehygge med en masse skønne kagedamer. Det er længe siden vi har været samlet, så jeg glæder mig rigtig meget til at se dem allesammen.


Tasken er pakket med dagens udstyr. For ja - jeg har meget mere! Det griber nemlig om sig med denne skønne hobby. Idag har vi dog planer om at øve at lave orkidéer.

Jeg har kun lavet orkidéer en gang til min søsters bryllupskage, så jeg glæder mig til at få fif og erfaringer med fra nogle rigtig dygtige damer.

Hvad skal din søndag bruges på?

Måske ud og nyde det gode vejr?

Rigtig god søndag derude bag skærmene!
Share:

6 kommentarer:

 1. Syntes nu dine orkiderer er noget flotte allerede :) Men måske man skulle bruge dagen på at lege med fondanten igen - efter der er bagt pizza og muffins...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :) Bliver da helt stolt når man tænker på jeg aldrig havde lavet orkidéer før :)
   Fik du leget med fondant? Skønt med bagning i køkkenet :)

   Slet
 2. Super flotte orkideer - glæder mig til at se hvad I er endt med efter denne dag. Her står den på kanelsnegle, ansøgninger og eksamenslæsning - og en smule rengøring... God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op en fornuftig søndag :) Er imponeret. Jeg er SÅ dårlig til at være fornuftig om søndagen :)

   Slet
 3. Det lyder nu altså hyggeligt! Hvor gad jeg godt, at jeg kunne gøre jer selskab, men i dag står den på klargøring, rengøring og oprydning af det lille hjem til ejendomsmæglerens fotograf kommer i morgen og tager billeder... Det skal nok blive en udfordring i sig selv at tage appellerende billeder af vores hjem, hvis det ikke skal sælges til en børnefamilie ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er altid velkommen søde Agnethe :)
   Haha. Ja her er det også virkelig børnehjem. Man tænker bare: Hvor kom det fra?!

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com