mandag den 16. september 2013

Endelig lykkedes det - en vinder er fundet!

Jeg beklager endnu engang, at det har taget så lang tid at finde en vinder af Hevea sutten. Som I kan læse i mit forrige indlæg, har vi været temmelig meget ramt herhjemme.

Heldigvis er prinsessen frisk igen og i dagpleje, og jeg er ved at være lidt mere oppegående, (hvilket jeg nok også burde, da jeg skal på arbejde igen fra onsdag,) så nu lykkedes det endelig.

Da jeg er stor fan af lodder, blev det også en give away, hvor et lod skulle trækkes.

And the winner is.... (trommehvirvel)Stort tillykke til Himmelspjæt. Vil du sende mig din adresse på smileygirl 100 @ hotmail .com (uden mellemrum), så sørger jeg for at sutten kommer hjem til det nyeste medlem af familien. Tillykke med hende!

En stor del af jer stillede også nogle rigtig god spørgsmål. Dem vil jeg selvfølgelig besvare, men meget mere om det i et senere indlæg. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com