søndag den 1. september 2013

Der bliver snart trukket en vinder - Give away Hevea sut 0-3 måneder

Idag har vi fejret at prinsessen bliver 1 år på tirsdag. På tirsdag er også dagen hvor jeg trækker en heldig vinder af min give away om en Hevea sut.

Har du endnu ikke deltaget, så skynd dig forbi indlægget her og se hvordan du samler lodder.


Share:

2 kommentarer:

  1. Havde nu godt set datteren var syg, men det er da virkelig hårdt det ikke vil gå over... Øv bøv.. Rigtig god bedring... Har aldrig prøvet at filipsen var syg mere end max 2 dage, så der er jeg nok meget privilegeret..

    SvarSlet
  2. Hun har skam også været ovenpå, men det vendte igen. Har skrevet overordnet om den sidste uge i et ny indlæg :) Regner med at trække give away imorgen, da manden min er hjemme der :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com