mandag den 2. september 2013

1 års fødselsdag for prinsessen - udestuen bliver indviet

Prinsessen fylder 1 år i morgen og derfor blev der igår holdt fødselsdag i det lille hjem. Vi måtte dog reagere meget hurtigt, da vejrguderne slet ikke var med os.

Sådan skulle det have set ud, da gæsterne ankom til fødselsdag igår:


Det gjorde det også lige nok til at jeg kunne nå at tage billeder og gå en lille tur med min nevø.

Vi nåede kun lige retur og så var det ellers med at redde hvad der reddes kunne. Vejret havde desværre sin egen vilje og teltet skvattede sammen og tog en del af maden med. Heldigvis fik vi reddet det meste, men selve temaoplevelsen røg altså lidt med den ændring. Meget mere om det i et senere indlæg.

Derfor måtte sommerens byggeprojekt i brug (hvilket jeg vist også skylder et indlæg om). Jeg har ingen billeder af bordet efter det blev flyttet, men vi fik alt ind i vores udestue og selvom vi sad lidt tæt gik det fint.


Jeg bliver mere og mere glad for vi valgte at få bygget den udestue i år. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Ejh nej nej :) Sikke en fin fest, og sikke en god idé! Jeg elsker den helt ekstremt gennemførte stil! Fedt at udestuen samtidig blev indviet ;) Og tillykke med den bette nøv ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde Kristine. Er selv ret godt tilfreds med resultatet og ekstremt ked af at det gik så galt, men vejret er vi jo ikke herre over. :)

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com