torsdag den 8. august 2013

Kærestetur med manden min - København - Operahuset

Vi var nemlig i København - nærmere bestemt Operahuset. Helt oppe under taget på personalets altan med direkte udsigt til Amalienborg Slot og Marmorkirken.

Bonusinfo - Operaen er bygget i lige linie fra Amalienborg og derfor har man en fantastisk udsigt over Amalienborg Slot. 

Grunden til vi var så heldige at befinde os her med denne fantastiske udsigt var, at vi var smuttet med på en rundvisning i Operaens fantastiske lokaler.

At vi befandt os i København var ikke lige noget vi som sådan selv havde bestemt. Det var en helt bestemt oplevelse, som netop befandt sig i København, der havde sørget for valget. Jeg ville så gerne se Aladdin, da den blev opført på Fredericia teater, men jeg var temmelig højgravid på det tidspunkt, så vi turde ikke lige købe billetter. Derfor var der ingen tvivl, da vi fandt ud af den blev genopført i Operaen. Vi skulle bare afsted.


Musicalen var hele turen værd. Selvom det var en mindre opsætning og Operahuset sagtens kan rumme meget mere, så gjorde de det super flot og som den Disney tosse jeg er, var jeg helt væk og sad med barnlig glæde og sugede alt til mig. Så har du endnu ikke set musicalen, kan jeg virkelig anbefale at smutte forbi.

Lige inden forestillingen - vi kom i god tid. Salen var næsten helt fyldt. 


En ekstra bonus var så selve Operahuset. Det er fantastisk at være i denne flotte bygning. Udefra synes jeg ikke den imponerer mig, men indenfor er den fantastisk.

Billede fra lige inden rundvisningen - jeg fik desværre ikke taget et billede, da vi stod på den anden side og så over på Operahuset.

Lidt fra foyen inden vi skulle ind og se Aladdin.

Billede fra rundvisningen - fantastiske lysekroner

Efter at have oplevet Operahuset fuld af liv til forestillingen var vi klar på at tage en rundvisning i selve Operahuset dagen derpå.

Vi har ikke så mange billeder fra rundvisningen og slet ingen af alt det bagved, da man ikke må tage billeder på grund af rettigheder. Jeg vil dog anbefale at tage sådan en rundvisning, når du lige har været inde og se en opsætning. Det giver lidt mere overblik over hvor i bygningen man befinder sig, og hvad man skal lægge mærke til.

Jeg blev noget overrasket over hvor dyb scenen egentlig er og hvor mange muligheder der er i denne kæmpe bygning. Vi så selvfølgelig ikke alt, det ville vist tage flere dage, men vi kom bag scenen og så lidt af teknikken bag sådan en opsætning.

Det er vildt imponerende at høre om det kæmpe arbejde, der har ligget bag ved byggeriet af Operahuset. Der er virkelig mange ting, der skal passe sammen og mange overvejelser, der ligger bag hver enkelt lille ting.

Billede fra Takkelloftet som er Operaens lille scene. 

Lig mærke til væggen med fliserne i baggrunden. Kommer du forbi Operahuset, så prøv at bank på et par stykker af dem. De kan spille musik. Faktisk så er det stykke man hører når der kaldes til forestilling lavet ved at spille på bygningens fliser.

Til sidst endnu et billede af Amalienborg Slot og Marmorkirken.Share:

4 kommentarer:

 1. Er altså totalt misundelig på den tur, ville også gerne se Aladdin :) Men nu er det vist min tur til at vente :)
  Dejligt i hyggede jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu er det din tur ;) Der kommer helt sikkert en anden musical vi bare må se :)

   Slet
 2. Åh, boede jeg ikke i Aalborg, var jeg fluks styrtet ind og set Aladdin - er sikker på den lige er noget for mig!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også super glad for vi kunne nå det. Var højgravid da den spillede på Fredericia teater, så det skulle bare lykkes :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com