søndag den 18. august 2013

Kærestetur med manden min - København

Vores weekend tur til København havde ikke så meget andet formål end at se musicalen Aladdin og Operahuset. Læs om den fantastiske oplevelse lige her.

Derudover var det bare ren hygge. Vi havde en enkelt overnatning og ankom derfor lørdag ved middagstid, hvor vi fik tjekket ind på hotellet. Selve hotellet vil jeg ikke fortælle mere om lige nu, andet end at vi bestemt ikke skal bo der en anden gang, men lover at der kommer en anbefaling af det.

Vi besluttede straks at finde igennem mylderet på Strøget, og se om vi ikke kunne få lidt frokost i Nyhavn. Nyhavn minder os lidt om husene i Amsterdam og især hollændernes opfattelse af København. De fleste vi snakkede med da vi var i Amsterdam troede nemlig, at hele København så ud ligesom Nyhavn.

På vej til Nyhavn kom vi forbi Lego Store, hvor vi lige måtte et smut ind. Når man tænker på hvor vi var på vej hen, var deres udstilling bag i butikken altså lidt sjov.


Billeder af Nyhavn bygget i Lego

Endnu en butik vi lige måtte ind og kigge i var en med Amerikanske lækkerier. Jeg er jo lidt bidt af Amerikanske produkter efter vores tur til USA.


Jeg kan overhovedet ikke huske hvad butikken hedder, så mere imponerende var den altså ikke. Jeg købte heller ikke noget, men manden fik dog sine Skittles.

Derefter smuttede vi forbi Disney Store for lige at kigge efter en fødselsdagsgave til prinsessen og så selvfølgelig fordi det er Disney. De havde desværre ikke det vi var på kig efter, så gik hurtigt igen.

Vi nåede frem til Nyhavn og hvor er der altså smukt når solen skinner.


Derefter smuttede vi forbi Langelinie og kiggede lidt på både, turister og udsigten sådan generelt. Fantastisk tur med dejligt vejr.

Vi fandt da lige min båd

På vej tilbage til Strøget, hvor målet var meget bestemt - nemlig kage! gik vi igennem Kastellet og nød vejret og omgivelserne. Her har man også en skøn udsigt til Sct. Albans Church.

Sct Albans Church set fra Kastellet

Sidste stop inden vi skulle tilbage på hotellet og klæde om inden vores tur i Operahuset var selvfølgelig La Glace. Vi har været der før inden det blev så kendt at man skulle stå i kø, så valgte på grund af det gode vejr at sidde udendørs.


2 stk is chokolade og et stykke Efterårskage og et stykke Lucky You.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com