mandag den 5. august 2013

Kærestetur med manden min - Kan du gætte hvor vi er?!

Herhjemme er sommerferien slut og hverdagen er gået igang igen. Vi har nydt sommerferien i stor stil og det har været sjovt at opleve prinsessens glæde ved alt det nye. Især sol, vand og sand har hittet stort hos den lille krudtugle.

Vi valgte dog at slutte ferien af med en lille kærestetur. Nu er det jo første år vi holder ferie på babys præmisser, og det har da til tider været hårdt, at man ikke selv har kunnet styre hvad der skulle ske. Samtidig har det ikke været så meget tid og overskud til hinanden når først krudtuglen var puttet. Derfor besluttede vi at slutte ferien med en lille kærestetur. Prinsessen kom med mormor og morfar i sommerhus imens, så hun har bestemt ikke manglet noget.

En af dagene havde vi denne skønne udsigt:


Mon du kan gætte hvor vi var henne?!
Share:

3 kommentarer:

 1. Operaen eller tæt på... og med udsigt til marmorkirken.
  Håber I har det super skønt.

  SvarSlet
 2. Wauw en opdatering der er sket herinde natten over ;) Hvor ser det alt sammen fint ud :D Uhh nu er det ikke lige sådan en udsigt, jeg kan huske, jeg har set, men kirken kan jeg genkende - i er i København :D

  SvarSlet
 3. Lyder hyggeligt med sådan en kærestetur. Og helt bestemt fortjent. Forholdet og hinanden skal jo også passes og huskes. :)

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com