tirsdag den 27. august 2013

Kage til 2 x 30 års fødselsdag

Selvom der har været en del om baby og ferie på bloggen det sidste stykke tid, er kagerne ikke helt glemt herhjemme. Tiden til at lave en masse af dem, bliver dog prioriteret lidt anderledes, så derfor var det rart at komme i køkkenet igen. Anledningen var at min veninde og hendes kæreste er blevet/bliver begge 30 år i år. Derfor var vi inviteret til stor havefest med alt hvad der dertil hører. Til sådan en fødselsdagsfest skal der selvfølgelig kage til, og jeg var så heldig at få lov at være kreativ.

De ønskede sig begge en enkel kage med 3D tal og farverne var sort og limegrøn. Da jeg allerede havde haft dette design på listen over ting, der skulle prøves af, var det spændende at se om det også passede til dem.

Heldigvis passede det perfekt til den ønskede stil og smagen var i top. Dejligt når det hele bare lykkes.


Indhold:
- Bunde: Lagkagebunde
- Fyld: Limemousse og daimmousse
- Smørcreme: IMBC
- Overtræk: Renshaw fondant
- Pynt: Wilton fondant og RI
Share:

3 kommentarer:

 1. Hej Bianca
  Den er sgu flot.
  Jeg har selv lige fået min første bestilling på en bryllupskage. Dog først til næste år. Synes godt nok der er lang tid til. Glæder mig til at komme igang.

  Hvad er det for en udsigt Amillia og dig kigger på ?

  VH Hanne/KunstnerKram

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder super spændende med bryllupskage. Det er altid godt at være i god tid ;)

   Billedet er fra vores ferie på Kos. Jeg afventer afklaring på en klage over vores ferie med Falk Lauritsen. Derfor har jeg slet ikke fortalt om ferien endnu.

   Slet
  2. Nå da. Jamen det lyder ikke godt. Jeg må lige læse med, når den afklaring kommer.

   VH Hanne

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com