søndag den 11. august 2013

Give away - Hevea sut 0-3 måneder

I anledning af at Prins William og Kate fik deres lille prins var jeg så heldig at få lov at give en lille gave til en fast læser her på bloggen.

Her på bloggen er anledningen også babyrelateret. Jeg har nemlig besluttet at udvide bloggen med en baby/børn sektion. Siden jeg selv blev mor i september 2012 har der drypvis kunnet opleves blogindlæg i denne genre, og jeg har måttet indse, at de er kommet for at blive.

Der vil derfor fremadrettet komme meget mere af den slags, men bare rolig. Kagerne er skam ikke glemt. Min tid er dog blevet omprioriteret og derfor føler jeg er det er tiden at bloggen følger med.

Som nogen allerede har bemærket har bloggen også fået nyt udseende som følge heraf og jeg arbejder på at få styr på det hele, men det vil nok komme lidt i små portioner.

Nu til gaven, som jeg har fået lov at dele med en heldig læser. Det er nemlig Hevea som har været så søde at sponsorere en af deres skønne sutter. Selvfølgelig med kroner på og i aldersgruppen 0-3 måneder.

billede er lånt her.

Herhjemme har prinsessen brugt Hevea sutterne fra start af. Hun har et meget stort sutte behov og er faktisk født med en sutte vabel på hendes hånd, fordi hun har suttet på den inde i min mave. Vi havde ikke de store tanker eller diskutioner om hvilken sut der skulle bruges. Mormoderen havde sagt Hevea var de bedste og det blev der ikke sået tvivl om.

Efterfølgende er jeg begyndt at følge Hevea på facebook og er ikke i tvivl om at vi har taget det rigtige valg. Sutterne er lavet af 100 % naturgummi og helstøbte for at få en bedre hygiejne. Samtidig er den produceret bæredygtigt og giver meget lav belastning på miljøet.

Bæredygtighed og miljø er noget der fylder mere og mere i vores valg til prinsessen, da man lige pludselig får et andet syn på fremtiden. Samtidig har vi haft et rigtigt gylpebarn, og så er en hygiejne venlig sut altså et must.


Amilia er på dette billede 2½ uge og ja sutten ser meget stor ud. Jeg er simpelthen en af de der mødre, der ikke lige havde forstået at der var forskel på størrelsen af sutterne, så hun har altid brugt den store version. Jeg er dog blevet klogere, men der havde hun vænnet sig til de store. Så derfor får Amilias kommende fætter sutterne vi ikke har fået brugt, og de skal nok blive et hit, er jeg sikker på.

Nu til hvordan du deltager i konkurrencen. Jeg synes lodder er en fantastisk ting og dem kan du samle sammen således: Du behøver ikke opfylde alle punkter, men skriv hvilke du opfylder, så får du det antal lodder der svarer hertil.

1 lod - Svar på spørgsmålet:
Kender du til Hevea sutterne eller andre af deres produkter, og er det nogen du selv ville vælge at bruge?
Hvorfor/Hvorfor ikke?

1 lod - Svar på spørgsmålet:
Hvilket babyprodukt har været et must have hjemme os jer og hvorfor?

1 lod - Stil mig et baby relateret spørgsmål, som jeg vil forsøge at svare på efter bedste evne. (skal være for baby 0-1 år) F.eks. hvilke overvejelser vi gjorde os mht. børneværelse, barnevogn, mad, rød numse eller andet.

1 lod - Følg min blog på bloglovin

1 lod - Følg min blog på facebook lige her.

1 lod - Følg Hevea på facebook lige her.

Min prinsesse bliver 1 år den 3. september og i den anledning afslutter jeg denne give away og glæder mig til at give et skønt produkt videre til en skøn læser. 
Share:

5 kommentarer:

 1. 1 lod: Ja, jeg kender deres rundesut, da vi prøvede den som sut til vores datter. Hun ville desværre ikke tage den. Derefter har vi investeret i den helt store badeand - den er et hit!!
  1 lod : Åh, der er mange produkter, men jeg har været allermest glad for Ikeas foldepuslebord fordi det er så dybt at hun ikke kunne falde ud før hun var temmelig gammel. Det betød at jeg kunne tage puslebordet med på badeværelset, hænge en uro op og så kunne jeg nå i et bad - MED hårvask - så følte jeg mig ikke helt så barselsagtig. Det krævede til gengæld også en masse tørre stofbleer, da der næsten altid blev tisset eller skidt, når hun lå og hygge bleløs på puslepladsen.
  1 lod: Følger på bloglovin
  1 lod: Følger på FB
  1 lod: Følger Hevea :)

  Så 5 lodder i alt :)

  Trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 2. 1 lod - nej jeg kendte ikke til mærket, men glæder mig til at lære det at kende :-)

  1 lod - blespand, da jeg ikke tåler lukten af baby bæ, det er lige til at få kvalme af og der er ble spanden helt fantastisk der kommer ingen lugt fra.....
  og kravlegården har været den største hjælp i hverdagen, med en masse uroer m.m jeg kunne sætte fast så lille pigen havde noget at kigge på imens jeg støvsugede el lagde vasketøjet sammen, den har simpelthen været guld værd <3

  spørgsmål: hvad er dit bedste tips til en sutteflaske til kolik børn og hvorfor ??

  1 lod: Følger på bloglovin
  1 lod: Følger på FB
  1 lod: Følger Hevea :)
  5 lodder herfra også

  kærlig hilsen
  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

  SvarSlet
 3. 1 lod - Je ghadde godt nok hørt om mærket, prøvde det av, og lillepiken ville SLETT ikke ha dem. Eneste der fungerte her i hus var Mam sutter - og kun i Latex. Resten ble det bare "kvelningslyder", utspytting og generell misfornøydhet ut av.

  1 lod - Beste babyprodukt her i hus har helt klart vært tøjbleer. Noen er sydd om til vaskekluder (så vi ikke behøvde engangs), de er blitt brukt til håndkleder, nussekluder, liggeunderlag til når man skifter ble-kluder, tørre opp diverse overalt kluder, dekketilbabyomderammesveldigoffentlig-kluder, leggeoverbaby når man spiser og baby nekter å slippe brystet kluder... Ja... Tøjbleer er bare fantastisk!

  Følger også på bl, fb og Hevea - så det blir... 5? lodder

  Trine - trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 4. 1) Vi har lige fået en lille pige og har købt en bidering og en sut til hende i Heveas produkter, hun bruger det ikke endnu,men har valgt det pga det, som det er lavet af.
  2) så en sut er helt klart et must herhjemme og de lækre stof bleer fra purebaby
  3) Var amning nemt for dig?
  4)følger på bloglovin
  5)følger på fb
  6)og følger på Hevea

  Deltager med 6 lodder - og vi er godt nok mest til rund sut, da amning er svær og rund minder mest om brystvorte.

  Kh ketty/ Himmelspjæt

  SvarSlet
 5. 1) Nej jeg kender ikke mærket med vil gerne lære det at kende.

  2) Vådservietter er et musthave herhjemme

  3) Spørgsmål: Bedste råd til at få baby til at sove ?

  4)følger med via bloglovin

  5)følger med på fjæsen også

  6)Og følger ligeledes Hevea

  Så 6 lodder

  Eva // eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com