fredag den 16. august 2013

Anmeldelse Hotel Viktoria / Hotel Touche Viktoriagade 2, København

Da manden og jeg var på kærestetur i København boede vi på Hotel Viktoria. På hotellets materiale står der dog også Hotel Touche, så måske det har heddet det tidligere også, det er ikke til at vide.

Nu har vi prøvet en del når det kommer til overnatning, da vi boede på forskellige moteller, da vi var i USA. Jeg må dog indrømme at dette hotel vist er det, jeg oplever som det dårligste nogensinde. Værelset var som sådan fint nok til en enkelt overnatning, men havde det havde været et sted jeg skulle opholde mig i længere tid, ville det slet ikke kunne accepteres.

Det der først undrede os var at vi kun kunne få en engelsk-talende person at tale med da vi ankom. Vi oplevede faktisk på intet tidspunkt, at der stod en ved hotellets skranke, som talte dansk.

Dernæst skulle vi op af en meget lille trappe sådan inde bag receptionen for at komme op til vores værelse, der lå på 3. sal. Dørtærsklerne var ekstremt høje og mig der har dårligt knæ, synes det var hårdt at komme frem. Hvis du har prøvet at være på et mindre engelsk hotel minder gangene og opgangen en del om disse.

På værelset var der en del mangler;
- Intet badeforhæng
- Hul i væggen på badeværelset
- Afskallet maling i loftet
- Den ene knage til håndklæder var faldet af
- Døren bandt, så vi kunne ikke lukke den helt i
- Afskallet maling på dørkarme
- Kun halvdelen af pærerne virkede i den ellers så fine lampe
- Huller i gardinet

Altså et værelse der bar præg af forfald.

Fjernsyn var der dog, men de få kanaler man kunne se der, stemte slet ikke overens med de oplysninger vi havde fået. Heldigvis var dette slet ikke aktuelt, da vi jo var ude og nyde det gode vejr og hinanden.

Vi nævnte nogle af tingene for personalet og fik bare beskeden at det var weekend, så det kunne de ikke gøre noget ved.

Jeg kan derfor på ingen måde anbefale hotellet.


Share:

2 kommentarer:

 1. Jeg håber da at det i det mindste var billigt? O_o

  For det lyder på ingen måde som et sted jeg har lyst til at besøge, eller overhovedet betale så meget som en krone for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ikke dyrt, men bestemt heller ikke pengene værd. Så er glad for det var sommer og vi derfor kunne være mere væk fra værelset.

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com