onsdag den 24. juli 2013

Sommerhygge hos forældrene

Der har været gjort godt brug af planlægningsværktøjet her på bloggen de sidste par uger. Vi har nemlig ferie og ud over et lille smut til Kos, nyder vi den danske sommer i stor stil. Samtidig har vi masser af husprojekter igang (som jeg har også har hintet lidt til tidligere), men resultatet heraf må vente lidt endnu.

Herhjemme er vi gået ind i sidste uge af ferien og vi kunne sagtens klare meget mere. Som husejer når man vist aldrig det man gerne vil, og vi har heller ikke set en dansk strand endnu. Så vi må se hvad vi når henad vejen. 

En ting, der er obligatorisk når sommeren kører på sit højeste er at komme ud og besøge andre og grille. I søndags var vi derfor et smut forbi mine forældre. Det var hygge i stor stil og jeg har fået lidt lækkerier med hjem. Mor og jeg var nemlig på rov hos en af deres naboer (vi havde selvfølgelig fået lov), så der var kirsebær i lange baner. Desværre er de endt i mit køleskab og ikke kommet så meget videre, så det skal jeg vist lige have kigget lidt på. Min nevø og svoger fik også kigget nærsturderet fiskene i gadekæret. 


Håber I også nyder den danske sommer derude i blogland. Jeg kan i hvert fald se på min blogliste, at mange holder ferie, så det er jo skønt. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com