torsdag den 11. juli 2013

Krea-projekt afsluttet - Højdemåler til prinsessen

Jeg er blevet rigtig glad for at brodere. Så efter at have haft succes med en pude til lillepigen, blev det denne højdemåler jeg kastede mig over.

Den er allerede godkendt og den passer jo super fint ind i Peter Plys temaet på prinsessens værelse. Morderen er vel glad for Disney, så selvfølgelig er det Peter Plys der dominerer.

Som du kan se på linket gik jeg igang i slutningen af november og den blev færdig broderet i forrige uge og monteret i starten af sidste uge, så det blev til 7 måneders hyggeprojekt.

Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet og det er bestemt ikke sidste gang jeg går i sving med så stort et projekt.
Share:

3 kommentarer:

 1. Ej hvor er den altså sød Bianca! Og så er der jo også plads til at tilføje små mærker når i måler hende. Det vil da være sjovt at have i fremtiden!

  SvarSlet
 2. Den er da blevet super fin Bianca! Og sikke et arbejde! Tager virkelig hatten af for at du kan :-) den er bare så sød og ja Peter Plys er jo også et hit herhjemme så ikke underligt at den falder i god smag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja Peter Plys er bare en klassiker. :)
   Jeg synes det er SÅ hyggeligt. Er selvfølgelig allerede igang med nye projekter :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com