fredag den 5. juli 2013

Der er kommet fuldkorn og grønt på menuen hos McDonald's

- dette indlæg er sponsoreret, men meningerne er helt mine egne!

McDonald's har fået mere fuldkorn og grønt i deres menuer. I den forbindelse er jeg blevet spurgt om vi ville teste konceptet af. Vi har familien spredt i Danmark og er ofte på farten, derfor synes jeg det er interessant at McDonald's nu forsøger at ramme en bredere målgruppe.

Manden min bestilte en McFeast med grovbolle og pomfritter, mens jeg prøvede en Grov Tasty Bacon af sammen med en Side Salad istedet for de klassiske pomfritter. Dertil blev det cola, da jeg simpelthen tørstede efter en cola efter at have klaret mig uden hele juni måned. (jeg måtte dog overlade en del af burgeren til manden, da jeg hurtigt blev mæt.)


Ud over disse to burgere findes McChicken også i en grov udgave og McDonald's har endda lanceret en ny sprød Summer Salad. Fuldkons Wraps er det også blevet til, hvis man bare lige skal have en nem mad på farten. De fås med Chrispy Chicken Bacon, Beef & Bacon og Grilled Chicken Club.

Mit første indtryk var godt. Jeg synes burgerne syner af noget, så det var noget jeg havde lyst til at sætte tænderne i.

Manden min som er burger eksperten i hjemmet dømte dem godkendt. Vi synes begge de smagte af noget og samtidig mættede meget mere end den klassiske McDonald's burger, så det er jo helt klart et plus. Salaten både i burgeren og som Side Salat var sprød og lækker til trods for at klokken var blevet halv otte om aftenen.

Jeg må dog indrømme, at selvom jeg går ind for at spise sundt savnede jeg pomfritterne og måtte da også dykke i mandens. Amilia er også ret så begejstret for pomfritterne, så det var ikke mange far fik lov at smage selv.


Selvom der var en del at se til var betjeningen fin og så synes jeg det er et ret godt tiltag, at der er hagesmække på barnestolene, da vi selvfølgelig havde glemt en til lillepigen. Som jeg faktisk har taget mig selv i at kalde pomfritten efter vi var afsted.

Vi hyggede os gevaldigt, og der er ingen tvivl om at de grovere burgere, vil få mig til oftere at vælge McDonald's på farten end det ellers har været tilfældet.  
Share:

1 kommentar:

  1. Uuuhm, jeg kunne godt bruge sådan en svend til min frokost !!! :) HAHA! For ligesom jer, så synes jeg også ganske godt om de nye varianter. Den både syner og mætter mere! Fedt tiltag, hvis jeg selv skal sige det, og nåeh ja - sidst manden var ude på lang køretur med en kammerat, og aftensmaden blev spist på mcD - ja så bestilte de begge faktisk en grov Tasty, da Peter jo på det varmeste kunne anbefale den... Jow jow - der er noget om det ;)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com