tirsdag den 16. juli 2013

Amo Surdejsbrød

Nu har vi den sidste måneds tid holdt os fra mel og jeg har derfor virkelig savnet at bage.

Da mine bedsteforældre kiggede forbi i weekenden måtte jeg derfor i sving. Jeg havde en kasse fra Amo stående og hvad gemte sig der; en pakke Amo Surdejsbrød.

Jeg er normalt ikke den der bruger færdigblandinger, men denne lød så lækker, at jeg måtte se om den levede op til forventningerne.

Samtidig tiltaler det mig virkelig at jeg ikke skal starte op på en surdej og sørge for at holde den i live. Jeg må jo nok indrømme, den så nok var død forlængst. Måske jeg lærer det en dag, men er ikke nået dertil endnu.


Resultatet blev 2 lækre brød og når jeg skriver lækre, mener jeg virkelig LÆKRE. De fik sprød skorpe og havde en rigtig lækker krumme.

Jeg valgte at lade dejen kold hæve over natten og hvor var det altså bare legende let.

Det eneste du skal bruge ud over melblandingen er gær, olie og vand.

Jeg halverede mængden af gær, da den skulle kold hæve i køleskabet over natten. Ellers blev det hele blandet godt sammen i min Kenwood og derefter sat på køl. Hurtigt og nemt.

Morgenen efter var det bare at tage dejen ud af køleskabet, forme den til 2 brød, lade dem hæve og så i ovnen. Værsgo - hurtigt og lækkert brød til morgenbordet.

Faktisk tror jeg, at jeg vil tilføje lidt valnødder næste gang jeg bager brødet og eventuelt lave små lækre valnøddeboller istedet.

Dette indlæg er sponsoreret, men meningerne er mine egne. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com