søndag den 30. juni 2013

Sommer i Danmark er loppemarkedstid

Jeg beklager stilheden på bloggen i denne uge. Vi er desværre løbet ind i noget af en sommerforkølelse. Det er os alle 3 der er ramt. Så den sidste uge har handlet om at klare dagene så godt vi nu kunne. Heldigvis ser det ud til vejret snart bliver lidt varmere, så vi kan få lidt varme i kroppene og komme ovenpå igen.

Søndagen er derfor blevet brugt udenfor i den skønne eftermiddagssol. Det måtte bare nydes efter nogle dage, hvor energien kun har været til at sidde på sofaen.

Når sommeren nærmer sig betyder det jo som regel at loppemarkedstiden er begyndt. Derfor måtte vi da også ud og kigge på de to, som jeg vidste Odense havde at byde på idag. Vi var bestemt ikke de eneste der var blevet lokket frem af solens varme, så der var masser af mennesker ved boderne.

Først smuttede vi på Odense Havn:


Bagefter var det Ikeas parkeringsplads turen gik forbi:


Vi var egentlig på udkig efter lidt tøj til lillepigen, men fandt ikke rigtigt noget. Lidt legetøj fik hun dog med sig i klapvognen.

Derimod fandt vi lidt lækkert til haven og huset:


Et styks fin serveringsvogn og to udendørs krukker.

Håber også I har nået ud og nyde den fine eftermiddagssol. Den har i hvert fald været savnet her. 
Share:

1 kommentar:

  1. Ihh jeg elsker også loppemarkeder men har desværre ikke været til noget endnu denne sommer - det må der rådes bod på snarrest og sikke fine fund i har gjort jer :-)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com