lørdag den 22. juni 2013

Kyllingefrikadeller med hvidkålssalat i low carb stil

Så kom der endnu engang hvidkålssalat på bordet. Som jeg skrev på madplanen er vi blevet ret så glade for den salat og derfor var den endnu engang med på ugens madplan. Opskriften på hvidkålssalaten kan findes her.

Dertil fik jeg lavet lidt kyllingefrikadeller i bedste low cab stil. De blev super gode og så var de altså nemme at lave. Der kom lidt forskelligt I som alligevel var i køleskabe,t og det er nu engang en stor del af glæden, at få brugt lidt rester og det samtidig smager godt. Derfor får I da lige opskriften her.



450 g hakket kyllingekød
½ aubergine
1/4 squash
6 champignoner
½ rødløg
1 æg
paprika
salt og peber

Riv aubergine og squash på et rivejern. Hak champignoner i små stykker og hak rødløget fint.

Kom det hele i en skål sammen med ægget og rør det godt sammen.

Tilsæt paprika, salt og peber.

Form farsen med en spiseske og kom den på en bageplade med bagepapir.

Bag ved 200 grader i 35-40 minutter.

Share:

1 kommentar:

  1. Har lige noget kylling til overs.... dét maa jeg proeve.

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com