fredag den 21. juni 2013

I min have er det sommer - selvom det regner

Så er den danske sommer på sit højeste. Herhjemme har vi masser af sommerprojekter hvor det ene blandt andet kræver at det ikke regner hele tiden. Vi er nemlig igang med at bygge. Vores have ser derfor helt vild ud og vi glæder os meget til vi er færdige. Det betyder nemlig at vi meget gerne skulle kunne nyde sommeren selvom det regner.

Så er det store spørgsmål til dig kære læser - mon du kan gætte hvad vi bygger? (jer der kender mig på facebook ved det allerede, så ikke noget med at snyde)


Idag har været "store" høste dag. Jeg har nemlig været på rov. Både i højbedet og i jordbærbedet.

Højbedet er jo fyldt med salat og spinat og selvom vi spiser salat hver dag herhjemme kan vi simpelthen ikke følge med. Så nu er der plukket salat til køleskabet, som skal spises de næste par dage. Så håber jeg resten af salaten kan få lidt luft. Ja - jeg ved godt den står lidt tæt, men da det er første gang jeg har prøvet at så salat, så må man jo lære af sine fejl.


Vores jordbær breder sig også skønt. Det er ikke nogen vildt store jordbær. De fleste er nogen der stod i vores bed foran huset da vi flyttede ind, så aner slet ikke hvad det er for nogen, men skønt er det nu.
Selv min basilikum er der kommet liv i. Så det er jo bare super skønt.

Dagens jordbær høst - lidt har vel også ret.


Imens sover lillepigen nok så skønt sin formiddagslur. Håber I alle får en dejlig fredag og rigtig god weekend!Share:

2 kommentarer:

 1. Sikke dejlige billeder :) hmmm. Jeg gætter på en udestue ;) God weekend til jer :) Det ser ud til, at bettepigen allerede nyder den ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Er også total have hyggestemning herhjemme. Er efter 5 år i eget hus blevet glad for min have. Hvem skulle have troet det ?!
   Måske der er en der har læst med i nogle af mine tidligere indlæg... ;)
   Amilia nyder at have både mor og far hjemme, så det er super skønt :)
   Håber I får en dejlig weekend.

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com