torsdag den 13. juni 2013

Hvidkålssalat med ovnbagt ørred

En lækker salat fra madplanen uge 23, som vi er blevet så begejstrede for at den også er med på denne uges madplan. Den er super nem at lave og er let og lækker.


Opskriften er til 4 personer og du kan få den lige her. 

1 lille hvidkål
1 lille glas kapers
35 g græskarkerner
75 g fetaost
4 stykker ørred
timian
dild
ekstra jomfruolivenolie
cherry tomater

Marinade: 
3 spsk olivenolie
1 spsk æblecider eddike
1,5 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
1 tsk flydende honning
salt og peber

Tag de grimme yderblade fra kålen og skær i strimler. 

Bland marinaden af olie, æblecider eddike, citronsaft, hakket hvidløg, honning, salt og peber. 

Bland kål og kapers med marinaden og anret i en skål. Top med smuldret feta og ristede græskarkerner. Stil salaten i køleskabet og lad den trække mens fisken tilberedes. 

Kom ørredstykkerne i et ildfast fad og hæld lidt ekstra jomfruoliven olie over. Krydr med timian og dild og kom lidt cherrytomater ved. 

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com