tirsdag den 4. juni 2013

Det gror og det gror

Lige inden weekenden var jeg lige et smut ude i haven og tage lidt billeder af fremgangen derude. Jeg er virkelig imponeret af mit højbed hvor pluksalaten og spinaten meget snart er spiseklar. Det går dog ikke så godt med mine hovedsalater. Jeg synes ikke rigtigt der sker noget.

Nu ca. en måned efter såning ser mit højbed således ud:


Mine jordbær viser også allerede tegn til små bær og det betyder altså sommer herhjemme, så det kunne ikke være mere perfekt.


Jeg når ingenting i haven, så kan ikke prale med en masse ellers. Det eneste jeg har gjort er at vande de dage hvor solen har stået højt og skinnet nok så fint på os.

Til vandingen har jeg været så heldig at få en regnvandstønde. Jeg var noget ked af at skulle bruge postevand, så skyndte mig at ønske mig en. Heldigvis havde min stedfar en stående, så den er nu kommet op herhjemme og allerede efter et par nætter med styrtregn var den fyldt. Så nu bliver min have vandet med vand fra tønden.

Får du nydt det gode sommervejr? Måske med noget have arbejde?

Jeg indrømmer gerne, at jeg fortsat har masser af ukrudt som egentlig burde ordnes, men tiden er der ikke, så jeg koncentrerer mig om det der SKAL gro, og så må det, der ikke burde gro i haven altså vente lidt. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com