torsdag den 6. juni 2013

Burgere med kødsovs - Sloppy Joes

Denne burger er hentet fra Newyorkerbyhearts skønne skønne kogebog. Jeg var nemlig så heldig at få købt en, som Birthe har signeret til mig. Det betyder utroligt meget for mig, at jeg har mødt denne skønne kvinde og at jeg nu har sådan et fint eksemplar stående på hylden i køkkenet.

Sådan en kogebog skal jo ikke bare stå og pynte. Den skal skam også bruges, og da vi jo er blevet helt vildt glade for USA efter vi var derovre, måtte en af burgerne til burgerfredag være Birthes udgave af Sloppy Joes.

Da vi desværre ikke nåede at lave burgeren en fredag, men havde handlet ind til den, blev det hele pakket ned og taget med hjem til min søster, da vi skulle på besøg. Jeg smuttede derfor i køkkenet sammen med min svoger og fik kreeret denne lækre burger til os.Burgerbollerne er hjemmebagte og opskriften findes som altid lige her.

Jeg vil ikke gengive opskriften fra kogebogen her, men blot sige køb bogen! Det vil du ikke fortryde.

Newyorkerbyheart har selv givet en anden version af sine Sloppy Joes lige her, som du jo passende kan hente inspiration i indtil du får købt bogen. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com