onsdag den 22. maj 2013

Turen gik til Fanø - pinseferie med familien

Denne weekend var det jo pinse og jeg var så heldig at skulle til Fanø med familien. Selvom vejret var et typisk dansk forårsvejr (dvs. ikke så meget sol, men meget blæst), havde vi en fantastisk tur.

Da jeg sidste sommer var på Djursland fortalte jeg lidt om alt det vi fik at se. For måske det lige netop var den type ferie en af jer læsere gik og drømte om. Samtidig er det jo fedt som blogger at dele ud af erfaringer og mindes nogle skønne oplevelser.

Fanø er en stor naturoplevelse, så allerede nu kan jeg opfordre alle der elsker flot natur og at komme ud i det blå, at kigge nærmere på øen.

Vores kamera løb desværre tør for strøm, så mens jeg får styr på billeder, vil jeg lige give et lille kig på øen.

Billedet er kreeret af min svoger, som er en super dygtig fotograf og som jeg gerne anbefaler til alle. Hans hjemmeside er at se her, hvor du også kan læse lidt om tankerne bag billedet.

Håber I derude også har haft en skøn pinse?!


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com