tirsdag den 28. maj 2013

Genbrug - net til samling af badedyr

En rigtig baby har vel en eller anden form for badedyr til badekaret. Herhjemme er det ænderne fra farmor og farfar der hitter, men de kom altså hurtigt til at ligge og flyde over hele badeværelset.

Vi er nemlig indehavere af et af de smarte klapsammenlige badekar og derfor kan de ikke gemmes heri. Samtidig elsker Amilia at lege med ænderne når hun underholder os andre på badeværelset, så de bliver brugt flittigt.

Da de jo er våde når de har været med en tur i badekaret kræver det også lidt disciplin at få dem tørret ordentligt af når de skal pakkes væk. Her fik jeg imidlertid nok. Det blev et stort pakken frem og tilbage, som bare var tidskrævende og træls.

Derfor er vi endt med denne løsning. Hurtigt og nemt at pakke væk og finder selv posen når hun er med ude på badeværelset. Nettet  sørger for at der kommer luft til ænderne og derfor rådner vandet ikke.

Skulle dette være en løsning, som tiltaler dig. Så er det super nemt at lave selv. Jeg havde et net fra Amilias sandlegetøj. Egentlig bare affald, som jo ikke skulle bruges til noget. Det blev lige syet en gang, der hvor det var blevet ødelagt, da legetøjet skulle ud. Derefter satte jeg en snor i toppen, hvor hullet til at komme dyrerne i posen er. Snøren er der bundet knude på og den lukker posen med en gammel snørestopper fra en jakke.


Vupti så er badedyrene hurtigt og nemt pakket sammen. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com