lørdag den 25. maj 2013

Frisk pasta med hvidløgs marinerede tigerrejer

Stærkt imod traditionen herhjemme stod fredag aften ikke på burger. Jeg har det sidste stykke tid slet ikke haft gejsten til at lave mad, så derfor var manden og jeg på udkig efter lidt hurtig nem mad, da vi var et smut ude og handle igår aftes.

Bilka havde hvidløgs marinerede tigerrejer på tilbud, vi havde frisk pasta i køleskabet sammen med en rest broccoli og lidt andre gode sager og pludselig var mit hoved ellers igang med gode idéer.

Det kom der denne tallerken ud af og det smagte altså skønt. Det tog ca. 15 minutter at lave, så det kunne ikke gøres meget nemmere.


Tallerkenen består af følgende:

Hvidløgs marinerede tigerrejer
Frisk pasta
Broccoli pesto
Blandet salat
Cherry tomater
Flute
Kryddersmør
Pyntet med lidt basilikum

Lav broccoli pesto. Den er lavet efter denne opskrift. Jeg nøjedes dog med ½ hvidløg, da tigerrejerne jo allerede tilføjede en del hvidløg til retten.

Steg tigerrejerne på en pande og kog pastaen som anvist på pakken og vend den med broccoli pesto.

Kom blandet salat på en tallerken Derefter pasta med pesto og til sidst toppes med cherry tomater og tigerrejer.

Pynt med basilikum.

Dertil blev serveret flute med lidt hjemmelavet kryddersmør. Flutesne var en rest fra fryseren og kryddersmøret var lavet i forvejen og stod klar i køleskabet. Det er lavet efter denne opskrift
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com