fredag den 24. maj 2013

Fiskeburger med forårsgrønt

Burgerfredag herhjemme hitter jo stort. Samtidig synes jeg det er sjovt, at finde på lidt nye opskrifter, så det ikke er det samme vi spiser hver fredag. Derfor kom burgeren for fredag i uge 13 til at afspejle at foråret var på vej.


Burgerbollerne er de sædvanlige. Jeg bager en stor portion ad gangen og pakker til fryseren.

Fiskebøffeen i midten var en færdig fiskefars, som så er tilberedt. Så ikke noget hokus pokus der. Heller ikke kartoflerne kan jeg prale af er hjemmelavet. Det der giver denne burger et ekstra pift er tilbehøret i burgeren.

Til 4 burgere:
500 g fiskefars
Lidt sprød salat. (jeg brugte et par romaine salatblade)
1 bundt forårsløg
200 g optøede ærter
4 bugerboller
remoulade
Lidt citron eller limesaft
1 bundt dild

Form farsen til 4 bøffer og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.

Skyl salaten og damp forårsløg og ærter i 2 minutter. Stil grønsagerne til afdrypning i en sigte. Mos dem lidt  sammen mens de stadig er lune.

Lun bollerne og flæk dem. Smør begge sider med remoulade og fyld dem med salat og fiskebøffer. Giv fiskebøfferne lidt citron eller limesaft inden grøntsagsmosen kommes på. Kom lidt dild på til sidst inden den øverste bolle lægges på.

Serveres eventuelt med lidt kartofler til. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Næææh hvor smart :) Sådan en sag skal jeg da virkelig snart lave. Den lyder ekstreeeemt lækker, og som et dejligt afbræk i de ellers meget almindelige burgere m. oksekød :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den smagte skønt! og ja synes nemlig også det er super sjovt at finde på noget andet end al det traditionelle. Også derfor vi har indført burger-fredag herhjemme :)

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com