søndag den 5. maj 2013

En dejlig solskinsweekend - nu med højbed

Det er ikke meget jeg har fået skrevet, selvom jeg egentlig skulle sidde stille. Amilia er startet i dagpleje og oveni det meldte de første tænder deres ankomst. Det har derfor været en noget pylret pige jeg har haft hjemme når hun er blevet hentet. Heldigvis klarer hun dagplejen rigtig godt og har hovedsageligt været skidt om eftermiddagen og aftenen.

Det har dog ikke forhindret os i at nyde solen de sidste par dage. Igår stod den på besøg af søster, svoger og nevø hvor vi fik grillet lidt lækker mad. Idag har vi så søsat projekt højbed.Det skal lige siges at jeg absolut ikke har grønne fingre og er ekspert i at slå vores blomster ihjel, enten fordi jeg glemmer at vande dem, eller fordi jeg drukner dem. Det er derfor noget at et forsøg jeg har begivet mig ud i. Ikke et specielt billigt et, men går det helt galt må jeg så noget der er lidt mere hårfør. Sidste år forsøgte jeg mig med rabarber, men den ser desværre ud til at være afgået, så det må jeg se, om jeg har mod på igen en anden gang.

I vores højbed er der blevet sået forskellige salater og spinat. Så jeg er noget spændt på om der overhovedet kommer noget frem og håber sådan det lykkes denne gang.

Da vi har katte herhjemme fandt jeg i vores skur låget til et gammelt hamsterbur, som jeg har lagt over for at undgå at kattene graver i jorden. Så er der da chance for at frøene får lov at blive hvor jeg har lagt dem.


Samtidig tog jeg en kopi af frøposerne, som så er blevet lamineret og sat på pinde. Så er det da ikke min dårlige hukommelse, der gør jeg bliver i tvivl om hvad jeg har gang i.

Håber du også har været ude og nyde det gode vejr. Jeg satser i hvert fald på at foråret er kommet til Danmark. 
Share:

3 kommentarer:

 1. Det ser godt ud.

  Jeg glæder mig til at høre, om det lykkes dig at fremavler noget. Jeg går nemlig også selv med tanker om et eller flere højbede, men er også helt "grøn" (ha ha..) på området.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Ja så kan jeg godt forstå du gerne vil høre om det overlever. Lover at berette :) Så kan det da være du også skal igang :)

   Slet
 2. Haha, jeg kender godt det med de manglende grønne fingre. Jeg har endda formået at slå plastikblomster ihjel ;) Men held og lykke med bedet, det skal nok blive et hit..

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com