onsdag den 3. april 2013

Nicklas blev 1 år

For noget tid siden blev en af mine veninders søn 1 år. Det er jo stort at holde sin første fødselsdag, og derfor skulle han da også have kage. Nicklas er ret så glad for Mickeys Klubhus, så derfor måtte det være Mickey Mouse der kom på kagen.


Indhold:
- Bunde: Vanilje lagkagebunde
- Fyld: Hindbærmousse og limemousse
- Smørcreme: IMBC
- Overtræk og pynt: Renshaw fondant og RI

Det var noget af en udfordring at få lavet ham Mickey Mouse. Faktisk endte jeg med at lave 2 stks. Desværre har jeg ikke billede af den første. Han væltede og faldt på gulvet, da han skulle tørre. Så jeg måtte skynde mig og igang igen. Selvfølgelig synes jeg at den første var pænest, men det er nok ens egen kritik.


Share:

6 kommentarer:

 1. Den er altså bare så fin Bianca :D Tak for inspirationen! Elias er også vild med Mickys Klubhus, så mon ikke han skal have sådan en med til afslutning i dagplejen, når den tid kommer ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fin! Jeg tror også som regel, at vi er vores egne værste kritikere, men jeg synes Mickey er skøn :o)

  SvarSlet
 3. Åh, han er da sødte. Ham Mickey.
  Jeg kender det med ens egen kritiker. Man er nogen lidt for hård ved sig selv.

  VH Hanne

  SvarSlet
 4. :-) åh hvor jeg kender det med figurer der driller :-)

  Men han er da blevet sød ham mickey :-) jeg lavede kage med figur til igår og så fik jeg lavet en bøf da den skulle i køleskabet. Så hovedet bukkede. Heldigvis kunne det reddes. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej. Det er bare det der ikke må ske. Håber det hele gik til sidst :)

   Slet
  2. Hovedet var heldigvis ikke limet fast men sad med et par tandstikker, så jeg slap med skrækken

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com