torsdag den 11. april 2013

Brødstænger til babyen (ca. 7 måneder)

Min lille pilfinger af en baby er SÅ klar til at få lov selv at sidde og rode lidt med maden. Derfor har jeg lavet disse brødstænger. Inspirationen er hentet fra de lækre french toast. Det er dog en lidt forenklet udgave, da jeg har valgt mælk og sukker fra.

Lillepigen synes de smager skønt og elsker at sidde og tygge i dem med gummerne.



Opskriften er hurtig og nem

1 stk toastbrød
1 æg
½ tsk kanel
Lidt olie

Pisk æg og kanel sammen med en gaffel.

Skær toastbrødet i 4 stænger og læg det i ægget. Vend det og lad det ligge til det har opsuget hele ægget.

Steges i lidt olie på en pande. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com